Hirdetés

Boldog szülinapot! Ja és ki van rúgva!

Nap Híre portré Nap Híre

Minden előzmény nélkül közölték a Budapesti dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatójával, hogy február 12-i hatállyal felmentik a posztjáról.

A Népszava információi szerint múlt péteken munkamegbeszélésre invitálta Révész János, az országos kórházi főigazgató a baleseti intézet vezetőjét, akit korábban azzal bízott meg, hogy segítsen újraszervezni a zalaegerszegi traumatológiai ellátást. A megbeszélésen Flóris Istvánnak gratuláltak a közelgő születésnapjához, majd közölték vele, hogy felmentik a vezetői posztjáról.

A lap úgy tudja, hogy a órház munkatársait kedden tájékoztatták egy rendkívüli vezetői értekezleten.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste az Országos Kórházi Főigazgatóságot is, ám egyelőre nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy általános szabállyá vált, hogy 65 év felett nem lehet intézményvezető valaki. Bár erre nincs kifejezett jogszabály, amiről tudni lehetne, ám az év végi elbocsátásokat is ezzel indokolták.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, decemberben Pintér Sándor belügyminiszter egyszerre 24 kórházigazgatót mentett fel. A döntést akkor is a leváltott kórházigazgatók életkorával indokolták.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés