Hirdetés

Pintér Sándor brutális vérengzésbe kezdett: ezeket a kórházigazgatókat rúgták ki

Nap Híre portré Nap Híre

Hivatalosan senki nem közölte, hogy pontosan kik érintettek, de most úgy tűnik, ez is kiszivárgott.

Ahogyan arról beszámoltunk, Pintér Sándor december 31-i hatállyal 2 országos intézet, illetve 5 vármegyei kórház vezetőjének megbízását vonta vissza, miután elmúltak 65 évesek. Emellett más okokból további 2 vármegyei kórház, illetve 15 további városi kórház főigazgatójának kell távoznia.

Az eredeti közleményben nem szerepeltek a nevek, de most a Népszava közzétett egy listát, kiket érint a döntési hullám. 

A lap azt írja, hogy a Fejér megyei kórház éléről Bucsi László. Ő volt az a kórházi vezető, aki Covid-járvány idején megtörte a nyilatkozati tilalmat és egy videointerjúban beszélt arról is, hogy az intézményben lélegeztetőgépre kerülő betegek 84 százaléka meghal.

Nyugdíjkorhatár elérése miatt menesztik Vályi-Nagy Istvánt a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, valamint Poór Gyulát az Országos Mozgásszervi Intézet éléről. 

Érintett még a lap értesülései szerint Töreki-Vörös Ibolya, a Veszprém megyei kórház főigazgatója, Szabó Géza, a Nógrád vármegyei kórházigazgatója, Veress Gábor, a Balatonfüredi Állami Szívkórház főigazgatója, Tóth Judit, a balassagyarmati kórház vezetője, Kerekes László, a dombóvári Szent Lukács Kórház, Havrilla Gyula a pápai, Viniczai Zoltán a csornai, Varjú János az oroszlányi, Csiki Zoltán a jászberényi, Vermes Tamás a zirci, Weisz Péter a gyöngyösi, Kanász Gábor a tatabányai, Németh Csaba a szekszárdi, Prosszer Ottó a kisbéri, Barcza Zsolt a bonyhádi, Tóth Gábor a kazincbarcikai, Jobbágy Lajos a dunaújvárosi, Rudner Ervin, a szolnoki MÁV-kórház igagzatója.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés