Hirdetés

A túlsúlyos, lusta Curtis teljes hülyét csinált magából a Sztárboxon

Nap Híre portré Nap Híre

Curtis ellenfele Szegedi Fecsó volt, ám mivel a rapper csak minimálisan készült a meccsre, így csúnya vereséget szenvedett.

A Telex azt írja, Curtis a sportolói karrierje ellenére nyaktól csípőig zsírpáncéllal borítva szállt csatába, mivel saját elmondása szerint is csak minimálisan készült a meccsre. Ennek ellenére mégis úgy konferálták fel, mint aki "mindent 100 százalékon csinál.

Ezzel szemben ellenfele, Szegedi Ferenc "Fecsó heti hat edzéssel készült a meccsre, és a jó kondi érdekében még nyolc kilót is ledobott. 

Curtis taktikája jól látszódott: az első másodperctől kezdve lerohanta Fecsót, és az agresszivitásával és a parasztlengőseivel akarta maga alá gyűrni az ellenfelét, ám egy valamire való találatot nem sikerült bevinnie. Meg kell jegyezni: Fecsó sem vitte túlzásba, inkább csak azon dolgozott, hogy lefárassza ellenfelét, de betalálni ő sem tudott. 

A második menetre a meccs szinte már csak dulakodássá fajult, amiben mindketten elfáradtak. Curtis komolyabb bekapott ütés nélkül is csak tántorgott a ringben. Fecsó ezen vérszemet kapott, és első épkézláb kombinációjával leütötte a rappert. 

És Curtisnek ezzel nagyjából annyi is volt, ugyanis a bíró elkezdett rászámolni, a rapper pedig képtelen volt tízig feltápászkodni, így a meccset technikai KO-val elvesztette.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szegedi Fecsó a mérkőzést követően hatalmas bejelentést tett élő adásban: ismét apa lesz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés