Hirdetés

A sz*pófantom és a f*sófantom után itt a pucér futófantom

Garai Kitti portré Garai Kitti

Több magyar településen is megjelent a pucér futófantom, aki meztelenül tartja edzéseit. 

Felbolydultak Kóka, Tápiószecső és Sülysáp települések lakói, miután megjelent a környéken a pucér futófantom. A helyiek elmondása szerint egy fiatal férfiről van szó, aki a jó idő beköszöntével úgy gondolta, ruha nélkül kezd el sportolni. 

"Biztos ebben éli ki az örömét. Valószínűleg környékbeli lehet, én csak kényszeres hibbantnak nevezném. Lehet, hogy agglegény, akinek nem jutott asszony. Mindig pucéran látjuk őt. Nem tűnik agresszívnak és egyelőre nem is hallottunk róla, hogy bárkit bántott volna, de nem árt vigyázni! Leginkább Kóka-Tápiószecső-Sülysáp vonalon „teljesíti” a futótávját" - számolt be a Borsnak egy helyi lakos. 

A napokban Kaposváron jelent meg egy f*sófantom, aki az egyik Bajcsy-Zsilinszky utcai ház udvarán végezte el a dolgát, ám balszerencséjére egy kamera rögzítette a piszkítást - számolt be róla a kaposvarmost.hu. 2018-ban pedig egy sz*pófantomról beszélt az egész ország, aki Kőbányán egy augusztusi estén orális szexben részesített egy földön fekvő hajléktalan férfit. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés