Hirdetés

Döbbenetes okból nyírták ki a Szomszédokat 1999-ben

Nap Híre portré Nap Híre

A Szomszédok című sorozatra még ma is bárki szívesen gondol vissza, most pedig az is kiderült, hogy miért vetettek olyan hirtelen véget a népszerű produkciónak.

Egyik napról a másikra ért véget 12 év után a Szomszédok forgatása. Trokán Péter - akinek szintén a sorozat hozta meg az igazi hírnevet - most elmondta, mi a véleménye a sorozatról. Arról is beszélt, miért ért olyan hirtelen véget sokak kedvenc sorozata. 

"A sorozat sikerének egyik titka, hogy rengeteg ember tudott azonosulni a történettel, hiszen a korszak magyar valóságát mutattuk be. Azt, hogy miként tud a betondzsungel közepén szeretetben és tiszteletben együtt élni egy lakóközösség" - mondta a Blikknek Trokán Péter, aki a színésztársaival nagyon szeretett részt venni a sikersorozatban, éppen ezért nagyon fájt neki, amikor 1999-ben hirtelen véget vetettek a Szomszédoknak. 

"A tévé akkori vezetősége úgy ítélte meg, hogy elfáradt a történet, így méltatlanul, egyik pillanatról a másikra állították le a forgatásokat. Ami hiba volt, hiszen mind a mai napig foglalkoztatja az embereket a Szomszédok mint téma" - árulta el Trokán, akit még a mai napig megállítanak az utcát és a sorozatbéli karakteréről beszélnek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés