Hirdetés

Kiszivárgott, Szoboszlai Dominik kapott egy újabb szerződést

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool magyar játékosa a Telekom után újabb világmárkával kötött megállapodást: egy sokat sejtető Facebook-poszt szerint az EB-re készülő Szoboszlai Dominik a McDonald's reklámkampányának arca lett - szúrta ki az Origo

A McDonald's sejtelmes bejegyzésben közölte, hogy a nyári Európa-bajnokság előtt egy igazi magyar világsztárt igazolt le. A Facebookon megosztott fotón a magyar válogatott csapatkapitányának árnyképe látható egy jól ismert mekis zacskón. 

Hamarosan nálunk is minden a fociról szól majd. Hiszen egy igazi magyar világsztárt igazoltunk le a Meki® csapatába. Szerinted ki lehet az?

- tették fel a kérdést a gyorsétteremlánc közösségi oldalán.

Szoboszlai Dominik az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 42 meccsen lépett pályára a Liverpoolban, amellyel megnyerte a ligakupát, azonban tavasszal lejtmenetbe került a szezon végén távozó Jürgen Klopp együttese, és az FA-kupa kiesést követően búcsúzott az Európa-liga negyeddöntőjében, a Premier League-ben pedig gyakorlatilag kiszállt a bajnoki címért folyó küzdelemből. A Liverpool hátránya jelenleg öt pont a listavezető Arsenallal szemben, és négy egységre van a második Manchester City mögött, ám a címvédő egy meccsel kevesebbet játszott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés