Hirdetés

Nagy Ő Nati hálójába került Szoboszlai Dominik?

Nap Híre portré Nap Híre

Nati nem lett Jákob Zoli párja a Nagy Ő-ben, de állítólag a műsor után egy 13 évvel idősebb férfiba szeretett bele, akivel pár hónapig együtt is voltak. Ám ez a kapcsolat csak pár hónapig tartott, a fiatal nő pedig most azt is elárulta, hogy a Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik nagyon bejön neki.

Nati a Nagy Ő című műsor után egy olyan férfi oldalán találta meg a szerelmet, akinek már gyermeke is volt, ám hat hónap után szakítottak. "Fél évig voltunk együtt… Nagyon jól éreztük magunkat, de kiütközött a korkülönbség, és ez okozta a végét a dolognak. Ő ugyebár 13 évvel idősebb volt nálam, volt gyereke is, és emiatt problémássabb volt"- mondta Nati, hozzátéve, hogy nem az volt a problémája, hogy az anyukaszerepben is kipróbálta magát. “Túl nagy lánggal égett az elején a szerelmünk, és pár hónappal később kialudt. Elmúltak az érzelmek.”

A fiatal nő arról is beszélt a Borsnak, hogy szerinte Szoboszlai Dominik nagyon jóképű férfi, ám jelenleg szinte lehetetlen lenne összehozni egy randit vele. Azonban an valaki, aki elérhetőbb lehet a lány számára: Ő Hadas Alfréd, aki szintén a kamerák előtt vallotta be, hogy bejön neki Nati, és a lap értesülései szerint hamarosan az első randevúra is sor kerülhet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés