Hirdetés

Döbbenetes pletyka: Szoboszlai Dominik nem is magyar?

Nap Híre portré Nap Híre

A rajongók vették észre, hogy egy modellként dolgozó fiatalember nagyon hasonlít a sztárfocistára. Természetesen az internet népe egyből találgatni kezdett, hogy vajon van-e egymáshoz köze a két férfinak.

Szoboszlai Dominik a korábbi nyilatkozataiban többször is beszélt a családjáról, elmondta például, hogy édesapja annak idején nagyon kemény edzésekben részesítette őt, azonban szerinte ha nem lett volna ilyen szigorú az apja, akkor most nem tartana ott, ahol jelenleg van. Korábban pedig az Instagram-oldalán a testvéréről is posztolt: Dominiknak egy hatéves kishúga van. 

Az internet népe most találgatni kezdett, hogy vajon van-e még egy eltitkolt ikertestvére a focistának, ugyanis felbukkant egy modellként tevékenykedő férfi, aki szerintük nagyon-nagyon hasonlít Dominikra. 

Brandan Stevens hazájának egyik népszerű férfi modellje, akinek 26 ezres követőtábora van az Instagramon, és 87 ezer követője a TikTok-on. Persze semmi köze Szoboszlai Dominikhoz, de tényleg olyan, mintha a magyar sztárfocista lenne egy másik életben - írja a Promotions

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés