Hirdetés

Gusztustalan dolgot művel az UEFA Szoboszlai Dominikkal

Nap Híre portré Nap Híre

A magyar sztárfocistával reklámozza az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az Európa-bajnoki-selejtezők soron következő fordulóját. Mindezt úgy, hogy az UEFA szinte tudomást sem vesz a hírekben szereplő új helyszínről, hivatalosan még mindig Plovdiv a rendező város. 

Az Origo azt írja: furcsa, de mintha az UEFA is azt sugallná, hogy a magyar válogatott már kijutott az Eb-re.

A lap szerint az UEFA két felületén is Szoboszlai Dominikkal reklámozza az Eb-selejtezők következő fordulóját. A címlapon a Mire kell figyelni a kilencedik játéknapon dobozban a képen Szoboszlai Dominik köszön vissza Robert Lewandowski és a walesi Ethan Ampadu társaságában. A cikkben pedig az olvasható, hogy az UEFA szerint is szenzáció, hogy Magyarország zsinórban a harmadik Eb-re juthat ki. Azonban a Bulgária-Magyarország Eb-sejeltező körüli nevetséges történésekről egy szót sem ejtenek. 

A címlapon a felső paneleknél az UEFA EURO 2024 panelre kattintva a Változatok a kijutásra (EURO qualifying permutations) című anyag jön fel: itt ismét Szoboszlai Dominik a központi alak, amint a magyar válogatott ünneplését vezényli. Azonban itt egy régi képet válaszottak, ugyanis Kleinheisler László mellett Baráth Péter is feltűnik.

Ha kiválasztjuk a Bulgária–Magyarország mérkőzést a G csoportból, ott pedig továbbra is Plovdiv, a Hriszto Botev Stadion szerepel helyszínként. Az UEFA honlapján még csak nem is olvashatunk arról, hogy a jelenlegi állás szerint Kardzsali lenne a potenciális város, ahol lejátszanák a találkozót.

Szoboszlai szerint tilos foglalkozniuk a meccs helyszínét övező bonyodalmakkal, másrészt viszont utalt arra, hogy röhejes, ami Bulgáriában történik.

"Talán az U12-es bajnokságban fordult elő velem legutóbb, hogy vasárnap még nem tudtam, lesz-e meccsünk csütörtökön..." - nyilatkozta Szoboszlai.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, már hivatalos, hogy nem kapja meg a plovdivi stadiont a bolgár szövetség, emiatt pedig elmaradhat a csütörtöki bolgár-magyar meccs.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés