Hirdetés

Aggódnunk kell Szoboszlai Dominik miatt? Nem edzett együtt a csapattársaival

Nap Híre portré Nap Híre

Balogh Botond és Nego Loic szombaton sem edzett együtt a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott tagjaival.

A tréning nyilvános részében szintén külön mozgott Szoboszlai Dominik csapatkapitány, de a magyar szövetség (MLSZ) MTI-nek adott tájékoztatása szerint "nincs semmi baja", a Liverpool légiósa csupán regeneráló feladatokat végzett a pálya melletti sátorban, a gyakorlás későbbi részében pedig csatlakozik a társaihoz.

Az előző két csoportmérkőzést sérülés miatt kihagyó Styles Callum viszont a kezdetektől részt vett a verőfényes napsütésben tartott edzésen.

A kontinensviadalt két - egyaránt kétgólos - vereséggel kezdő magyarok délután busszal utaznak a skótok elleni harmadik fordulós összecsapás helyszínére, Stuttgartba, ahol vasárnap csak győzelemmel őrizhetik meg továbbjutási reményeiket.

A közel 55 ezer néző befogadására alkalmas MHP Arénában az argentin Facundo Tello sípjelére vasárnap 21 órakor kezdődik a magyar-skót összecsapás, amelyet az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetít.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a továbbjutást illetően már azzal is nehéz helyzetbe került a magyar válogatott, hogy 2-0-ra kikapott az Eb házigazdájától, a németektől. Tovább rontotta az esélyeket azonban az, hogy a skót és a svájci válogatott 1-1-es döntetlent ért el a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés