Hirdetés

Robban az internet: itt van Szoboszlai Dominik és Azahriah közös száma

Nap Híre portré Nap Híre

Felrobbantotta a YouTube-ot és a TikTokot Azahriah és Szoboszlai közös száma, ami Azi meg a Szobó címet kapta. 

A napokban megjelent a  magyar válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknak és a népszerű énekesnek, Azahriah-nak a mesterséges intelligencia segítségével megalkotott "közös száma” - szúrta ki a Nemzeti Sport. A dal elképesztően menetel előre, két nap alatt már több mint 200 ezren tekintették meg a YouTube-on, míg a TikTokon már 729 ezer megtekintésnél jár. 

A szöveget Azahriah Mind1 című dalának alapjára írták, Szoboszlai Dominik pedig a fociról rappel benne. 

A dalt a Full of Stars csatorna tette közzé, és azt írták, a zene és a szöveg nem a mesterséges intelligencia műve, valódi személyek írták és vették fel, a mesterséges intelligenciával csupán a rögzített hangokat formálták Azahriah és Szoboszlai Dominik hangszínére.

Külföldön is elkészült már Szoboszlai-himnusz: mint azt a naphire.hu is megírta, egy Tik-Tok felhasználó dalt írt a Liverpool magyar játékosának. Alek Hornes Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody című dalát dolgozta át, a szövege nagyjából így hangzik: "Dom a neve és Magyarországról jön, a híres 8-as mezben játszik, sokan az új Stewie G-nek nevezik, hiszen a jobb lába ki****ottul jó! Jürgen emberei készek, hogy harcoljanak, minden csapatnak annyi, ami ellen kiállnak."  A refrénben pedig arról énekes Hornes, hogy táncolni akar Szoboszlaival, és egy ligában akar lenni Szoboszlaival. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés