Hirdetés

Szívszorító hír érkezett a verőcei hajókatasztrófában eltűntekről - nincsenek szavak

Nap Híre portré Nap Híre

Éjszakára leállították a kutatást a verőcei hajóbaleset áldozatai után, de hétfőn Dunaújvárosig kiterjesztik a keresést.

A Nap Híre is beszámolt a tragikus dunai hajókatasztrófáról, amely után egy holttestet Budapestig vitt a víz. Azt is megírtuk: elrobogott a helyszínről a dunai hajókatasztrófában érintett szállodahajó, rendőrök állították meg. Éjszakára leállították a kutatást a verőcei hajóbaleset áldozatai után, de hétfőn Dunaújvárosig kiterjesztik a keresést - írja az RTL.

Két ember meghalt, öt eltűnt, amikor szállodahajóval ütközhetett egy kishajó a Dunán tegnap este. A kishajó utasai közül egy embernek sikerült kijutnia a partra, őt Verőce közelében találták meg. Rajta kívül eddig egy férfi és egy nő holtteste került elő, öt társukat még mindig több mint százan keresik 25 hajóval, drónokkal és helikopterrel. 

Az RTL úgy tudja, hogy a kishajón egy buliból hazafelé tartó társaság utazott. Az RTL Híradónak több szemtanú is azt mondta, hogy este tíz után egy óriási csattanást hallottak, és látták ahogy a szállodahajó felkapcsolja a reflektorait, de nem állt meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés