Hirdetés

Borzalmas részletek a dunai hajókatasztrófáról, egy holttestet Budapestig vitt a víz

Nap Híre portré Nap Híre

Verőcénél egy szállodahajó és egy kisgéphajó ütközött.

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött egy másik kisgéphajóval szombat éjjel. Előzetes jelentések szerint ketten meghaltak, és öten eltűntek a baleset következtében.

A köztelevízió tájékoztatása szerint Verőcénél egy kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval. Ketten meghaltak – egy férfi és egy női holttestet sodort partra a víz –, és öten eltűntek a balesetben - írta az Index.

Szombat éjszaka, néhány perccel éjfél előtt jelzés érkezett a katasztrófavédelemhez, hogy Verőce közelében esetleges hajóbaleset történt, a szentendrei, a váci és fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltókat is a helyszínre riasztották a Pest vármegyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. A Duna-parton egy vérző fejű, olaszul beszélő férfit találtak. 

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kisgéphajón, amellyel a szállodahajó ütközött, összesen nyolcan utaztak. Ők mind felnőttek, közülük ketten meghaltak, és öten eltűntek. Három férfi és két női utast jelenleg is keresnek. A női holtteste a Megyeri-hídig vitt a Duna.

Az eltűnteket motorcsónakokkal és drónokkal is keresik, a szállodahajót Komáromnál állították meg, a jármű oldala sérült volt. A kisgéphajót a Megyeri hídnál vontatták partra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés