Hirdetés

Fény derülhet az igazságra, megkezdődött Szilágyi Liliána ügyének tárgyalása

 portré

Szilágyi Liliána, Eb-ezüstérmes úszónő, tavaly év végén beszélt először a rémes emlékeiről. Azóta több interjút is adott már, melyekben részletezte a vele történteket. 

Ma vette kezdetét Liliána ügyének tárgyalása. A Blikk információi szerint a sportolót vőlegénye, Zsombor kísérte el a bíróságra, ahol ügyvédje várta. 

A lány állítási után, Szilágyi Liliána édesapja, aki ügyvédként és a Stamina TK-nál dolgozik klubvezetőként, jelezte, hogy jogi útra fogja terelni az ügyet. 

Sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem a húgodat... ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog

–  írta akkor az apa és ezzel együtt felszólította lányát, többet ne használja a Szilágyi nevet. A férfi 30 millió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményezett még áprilisban. 

Az úszószövetség is lefolytatott egy vizsgálatot az ügy kapcsán. Ennek eredménye értelmében Dr. Szilágyi Zoltánt a MÚSZ által szervezett rendezvényeken nemkívánatos személynek tartják.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés