Hirdetés

Azonnal leállította a koncertet Billie Eilish, miután többen rosszul lettek

Nap Híre portré Nap Híre

A világsztár koncertjein hatalmas a tömeg, ilyenkor sajnos előfordul, hogy a körülmények miatt intézkedni kell.

A Sziget zárónapján lépett fel az Oscar-díjas, hétszeres Grammy-díjas, Golden Globe-díjas Billie Eilish. A koncertet elképesztő tömeg várta izgatottan a Nagyszínpad előtt, tízezrek tolongtak a fesztivál utolsó napján kizárólag miatta. 

Egy ilyen esemény örök emlék lehet a rajongóknak, azonban az ilyen nagyszabású rendezvényeken, koncerteken előfordul nem is ritkán, hogy a megszámlálhatatlan embertömeg miatt egyesek rosszul lesznek, és elájulnak.

Billie Eilish koncertjein is többször előfordult már korábban, hogy az énekesnő leállította az egészet, miután meglátta, hogy valaki rosszul van a közönség soraiban - írja a Promotions.  

Az egyik londoni fellépésén például akkora tömegnyomor volt, hogy Billie jobbnak látta félbeszakítani a fellépését. „Mindenki jól van? Látom, hogy volt, aki elájult és kihúzták őket. Nagyon meleg van, tudom” - mondta akkor a világsztár.

New York-ban pedig több partizó is légszomjjal küzdött; akkor Billie Eilish arra buzdította őket, hogy üljenek le egy olyan helyre, ahol jobban jár a levegő. A State Farm Arénában tartott fellépését pedig azért kellett megállítania, mert az egyik rajongója rosszul lett, és kért neki egy inhalátort.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés