Hirdetés

Ijesztő jelenetek a Szigeten, sokan azt sem tudták, mi történik

Nap Híre portré Nap Híre

Biztonsági okok miatt történt az intézkedés, de voltak, akik szerint erről a bulizók nem kaptak tájékoztatást.

Pénteken rengeteg ember látogatott ki a Szigetre, tegnap lépett fel ugyanis sokak kedvence, az Imagine Dragons. A bejutás olajozottan zajlott, ám a kijutás már nem volt ilyen egyszerű, egy óra körül óriási volt a tumultus - írja a szeretlekmagyarorszag.hu

A hídra felvezető részen egy korlátokból álló kordont állítottak a tömeg közepébe keresztben, ami mögött biztonságiak ültek, feltehetően így akarták megakadályozni, hogy túl sok ember zúduljon egyszerre a K-hídra. Ennek viszont az lett az eredménye, hogy már jóval előbb feltorlódott a tömeg.

Többször úgy tűnt, teljesen leáll a menet. A Sziget oldalán többen arra panaszkodtak, hogy semmiféle tájékoztatást nem kaptak a sorban állók, mi történik épp. Volt, aki arról számolt be, hogy másfél óra alatt sikerült kijutnia. 

A Sziget angol nyelven ugyan figyelmeztetett a Facebook oldalán, de ezt sokan valószínűleg nem olvasták. „Kérjük, készüljetek fel, hogy a Szigetről a K-hídon keresztül lassabb a kijutás biztonsági okok miatt. A helyzet azonban folyamatosan javul. Kérjük szépen türelmeteket, megértéseteket, és vigyázzatok egymásra. A biztonságod a legfontosabb nekünk!” – írták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés