Hirdetés

Magyar Péter keményen reagált Szentkirályi Alexandra visszalépésére

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról beszámoltunk, Szentkirályi Alexandra péntek reggel a Facebook-oldalán jelentette be, hogy számára most is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről, ezért "utat adva a változásnak" eláll a főpolgármester-jelöltségtől.

A visszalépés hírére természetesen Magyar Péter is reagált, aki a Facebook-oldalán osztotta meg a gondolatait. A Tisza Párt alelnöke kiemelte, hogy 

"Szentkirályi Alexandra visszaléptetésével ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz a saját választóinak is hazudik, ott veri át őket, ahol tudja. Ahogy az is kiderült ismét, hogy a Fidesz a nőket csak eldobható eszköznek tekinti a hatalom megtartása vagy megszerzése érdekében".

"A budapesti listán válaszd a TISZA Pártot, a 6-os listát. Az EP választáson pedig a 9-es listát. Budapest a világ legcsodálatosabb fővárosa, rengeteg megoldandó feladattal és óriási kihasználatlan lehetőségekkel" - fogalmazott Magyar, majd a bejegyzésben leírta azt is, hogy a Tisza Pártnak milyen prioritásai vannak a főváros vonatkozásában. 

"A TISZA Párt fővárosi képviselői csak a fővárosi polgárok érdekei mentén fognak dolgozni, lezárjuk a kerületi és fővárosi mutyik korszakát. Minden olyan előterjesztést támogatni fogunk, ami a város élhetőbbé, tisztábbá és biztonságosabbá tételét szolgálja"

- zárta gondolatait a politikus.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés