Hirdetés

Elképesztő felvétel: forgalommal szemben vágtatott egy csapat ló az az M5-ösön

Nap Híre portré Nap Híre

Öt elszabadult ló vette birtokba az M5-ös autópálya Budapestről kifelé vezető szakaszát. Az állatok nemcsak a forgalmat akadályozták, de jelentős veszélyt is jelentettek a sztrádán. Végül egy kamionos volt az, aki megakadályozta, hogy baleset történjen.

Ritkán látható zűrzavar uralkodott az M5-ös autópálya Budapestről kifelé vezető szakaszán pénteken délután, amikor öt elszabadult ló a sztrádára tévedt – írja a tenyek.hu alapán az Index. A lovasok nem sokkal negyed három után végigvágtattak egy XX. kerületi áruház parkolóján, majd a gyorsforgalmi út felé vették az irányt. 

Itt vette őket észre a felvételt készítő két férfi, akik azonnal értesítették a rendőrséget, valamint sétatempóban az állatok után eredtek. Az öt ló az egész utat elfoglalta, több autós is csak óvatosan tudott mögöttük közlekedni. A kamerás jármű egyik utasa kiszállt, hogy még a felhajtón némi hatást gyakoroljon a szökevényekre, de nem járt sikerrel. Végül egy kamionos hihetetlen helyzetfelismeréssel keresztbe állt, és eltorlaszolta az utat az állatok előtt, így megelőzött egy esetleges katasztrofális kimenetelű balesetet. A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés