Hirdetés

Szörnyű tragédia Budapesten, egy 17 éves fiú az áldozat

Nap Híre portré Nap Híre

Újra lecsapott a csendes gyilkos, két másik gyerek kórházba került.

A fűtési szezon kezdete óta már mi is beszámoltunk több olyan halálesetről, ahol a szén-monoxid miatt történt tragédia. December elején Maglódon csapott le a csendes gyilkos, pár nappal később Pécsen halt meg egy idős nő emiatt. Karácsonykor viszont egy család életét mentette meg a szén-monoxid-érzékelő. 

Most azonban újabb tragédia történt: meghalt egy 17 éves fiú szén-monoxid-mérgezésben szombat hajnalban a főváros XIX. kerületében lévő Wekerletelepen - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Mukics Dániel szerint szombaton hajnali fél egykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy szén-monoxid-mérgezés történt a kétszintes családi házban. Egy 17 éves fiú életét nem tudták megmenteni, két másik gyerek pedig kórházba került.  

A tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei még nyitott ablak mellett is nagy koncentrációban ki tudták mutatni a mérgező gázt, amely feltehetőleg a kémény nem megfelelő huzata miatt keletkezett. Idén már tizenöten haltak meg szén-monoxid-mérgezésben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés