Hirdetés

Miután sztár lett: bedobták Szandiék autójának ablakát és a falra írták: “k…a”

 portré

Meglepő dolgot árult el a népszerű énekesnő az ATV #Bochkor című műsorában: Szandi 13 éves korában lett sztár és kereső ember, az ismertségnek azonban az árnyoldalát is megtapasztalta.

Kétszázadik adását ünnepelte az ATV-n Bochkor Gábor című műsora, és egy elitalakulat fogadta el a műsorvezető meghívását a nem mindennapi adásba. Tatár Csilla, Kabát Peti és Curtis mellett ott volt a stúdióban Szandi is, aki az egyik téma kapcsán nem mindennapi vallomást tett a forgó kamerák kereszttüzében. Bocsi a gyerekeknek adott zsebpénzről kérdezte a sztárszülőket, amikor az eszébe jutott, Szandi már gyerekként pénzt keresett.

“Hazaadtam a szüleimnek, nem érdekelt a pénz. Rájuk bíztam” - magyarázta Szandi Bocsinak, kérdésére hozzátéve: nem is kért tőlük különös dolgokat, ő akkoriban épp olyan gyerek volt, mint mások, maximum egy egyiptomi ugróegeret szeretett volna. A felvételt követően aztán kiderült, a hirtelen jött ismertséggel már Szandi is belekóstolhatott ennek az árnyoldalába. “Elmesélhetted volna, hogy bedobták a Skoda ablakát és kiírták a falra, hogy Szandi egy k…a” - mondta szerelmének Bogdán Csabi, az énekesnő a naphire.hu-nak pedig megerősítette: ez tényleg megtörtént.

“Mindig csak a szépre emlékszem, nekem csak a jó emlékek jutnak az eszembe Békásmegyerről” - reagált a saját hitvallása mellett az énekesnő. “Nemrégiben, amikor ott jártam, olyan hevesen dobogott a szívem. Felmentem az első emelet 3-ba abban az utcában, ahol laktam anno. A szomszédból kislányok jöttek ki, szelfiztünk is, aranyosak voltak. De sajnos nem jutottam be, pedig azt is sokszor álmodom arról a lakásról” - így Szandi.

Az ATV műsorából az is kiderül majd, Szandi melyik gyerekkori traumáját írta meg egy dalban Fenyő Miklós, mint ahogyan az is, mennyi pénzt találtak az ióvónénik Curtis kisfiánál, ami miatt azonnal felhívták az apukát. A #Bochkor vasárnap este 20:50-kor, a Heti Napló Sváby Andrással után kerül adásba az ATV képernyőjén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés