Hirdetés

Egy kuka mögül ugrott elő az ismeretlen férfi, hogy megkérje Szandi kezét

 portré

Megdöbbentő történetet mesélt az ATV #Bochkor felvétele után a naphire.hu-nak Szandi

Az ügy előzménye, hogy egy férfi 17 év után egy nyilvános helyen, járókelők tucatjainak szeme láttára kérte meg a szerelme kezét. Miután a nő zokogva mondott igent, hozzátette: csak viccelt. A nem mindennapi történet kapcsán a #Bochkor vendégei is beszéltek a lánykéréssel kapcsolatos tapasztalataikat, így Szandi részletesen elmesélte, hogy kérte meg a kezét Bogdán Csabi és egyszer egy idegen férfi is.

 „Egyszer, amikor vittem ki a szemetet, előugrott a kuka mögül egy férfi, hogy megkérje a kezemet” – emlékezett a naphire.hu kérdésére az énekesnő, aki ekkor még 15-16 éves volt csupán. „Egy rajongóm volt, fiatal srác, aki mindig jött minden fellépésemre. De soha nem kommunikáltunk, nem mert odajönni hozzám” – folytatta Szandi, aki ekkor még a szüleivel élt a lakótelepi lakásukban.

„Nagyon megijedtem, félelmetes volt. Ha jól emlékszem, el is futottam” – tette hozzá a népszerű énekesnő, akinek nem ez az egyetlen bizarr kalandja, ami a rajongókat illeti. „Volt egy srác, aki három nap, két éjszaka ott ült egy farönkön az ablakom alatt. És egyfolytában a szobámat nézte” – emlékezett Szandi, aki akkor a panelház harmadik emeletén élt a családjával. 

Valahányszor elindultam otthonról, nem szólt hozzám egy szót se, csak nézte, ahogy elmegyek előtte. Amikor az eső esett, akkor is ugyanúgy ült ott. Aztán három nap után eltűnt” – így Szandi. Vasárnap este a #Bochkor vendége lesz még Risztov Éva, Vályi Pista és Lovász László, így lánykérős sztorikban sem lesz hiány. /Címlapkép: Youtube/

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés