Hirdetés

Szoboszlaiék bajban? Durva részletek láttak napvilágot a Szalah-Klopp balhéról

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy tűnik, a Liverpool háza táján sokkal nagyobb a baj, mint azt hittük. 

Ahogy azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool FC 2-2-es döntetlent ért el a West Ham United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A tét óriási volt, ugyanis a győzelemmel még talán lett volna esélye a bajnoki címre a Liverpoolnak, így azonban lassan minden álom szertefoszlik. A feszültség szinte tapintható volt a stadionban, ám ami a mérkőzés alatt történt, arra senki sem számított: 

Szalah nekiesett Kloppnak

Mi is beszámoltunk róla, hogy Klopp egy kihagyott West Ham-helyzet után Szalahhoz fordult az oldalvonalon, ekkor tört ki a balhé. Az edző és a játékos szót váltott egymással, majd Szalah dühös lett és csak magyarázott és magyarázott Kloppnak, majd Joe Gomez és Darwin Nunez közéjük állt és félrelökték Szalaht

Bár Klopp a meccs után azt mondta, nem fogja nyilvánosságra hozni, hogy miről volt szó közöttük a vitában, ám a Liverpool csatára, Mohamed Szalah kicsit többet mondott: "ha beszélek, tűz lesz" - fogalmazott Szalah, és ez a kijelentés bizony aggódalomra adhat okot, ugyanis arra utal, hogy nagyobb baj lehet Szoboszlai Dominik csapatában, mint azt elsőre hittük.

Peter Crouch a TNT Sports műsorában azt mondta, hogy "mindez nem vet jó fényt a klubra" - írja a BBC

"Szalah egy olyan játékos, aki a Liverpool többségében kezdőként szerepel, és dühös lesz, hogy a kispadon kell ülnie" - mondta Crouch, hozzátéve, hogy senki sem szeretné látni ezt a konfliktust egy menedzser és egy kulcsfontosságú játékos között.

Az egók csatája

Hivatkozás másolása

A Liverpool korábbi védője, Stephen Warnock azt mondta, hogy a Szalah és Klopp közötti vita "az egók összecsapása volt." Mint mondta, van két ember, akik egyformán fontosak a futballklub számára.  "A kapcsolatnak kettőjük között tiszteleten kell alapulnia, és el kell ismerniük, hogyan segítették egymás karrierjét" - fogalmazott, hozzátéve, hogy Mohamed Szalah nem szereti, hogy egy kicsit kiszorították.

Klopp a szezon végén távozik

Hivatkozás másolása

Január óta tudjuk, hogy távozik Liverpoolból Szoboszlai Dominik edzőjeJürgen Klopp. A naphire.hu arról is írt a héten, hogy úgy tűnik, megvan Klopp utódja, ugyanis Arne Slot elfogadja a Liverpoolnál a menedzseri állást "A Feyenoord és a Liverpool tárgyalásokat folytat, várom, hogy mi sül ki ebből, de már döntöttem. (...) Magabiztos vagyok, várom, hogy a klubok megegyezzenek - de igen... a Liverpoolhoz akarok szerződni" - mondta Slot Farbrizio Romano Facebook-bejegyzése szerint.

Szalah sorsa is kérdéses

Hivatkozás másolása

Folyik a találgatás Szalah jövőjével kapcsolatban is, aki idáig 210 gólt szerzett a Liverpool színeiben 7 év alatt, ám a szerződése a jövő szezon végén le fog járni. Tavaly olyan pletykák kezdtek el terjedni, hogy a sztárfocista a szaúdiakhoz igazolhat, és ezek a pletykák most kezdenek ismét lángra kapni. A Rangers korábbi támadója, Ally McCoist a TNT Sportsnak nyilatkozott: „Ő volt az egyik legjobb játékos, akit ebben a bajnokságban láttunk - fantasztikus a Liverpoolban -, de a formája visszaesett, és úgy tűnik számomra, hogy esetleg távozhat."

"Lehet, hogy mindkét félnek előnyös lenne - Szalahnak azért, hogy továbblépjen, és a Liverpoolnak, hogy újra befektessék azt a pénzt, amit érte kapnak" - tette hozzá.

Szalah ebben a szezonban 41 mérkőzésen 24 gólt szerzett. 

A Liverpool egyébként a tabella harmadik helyén áll jelenleg, a bajnoki címre pedig már csak akkor van esélyük, ha az Arsenal és a Manchester City pontokat veszít.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés