Hirdetés

Úgy tűnik, rettenetesen részeg volt a tévésztár, amikor a Dortmund hősével interjúzott

Virág Sára portré Virág Sára

A CBS Sports sztárja, Jamie Carragher azután készített interjút Jadon Sancho angol labdarúgóval, hogy a jelek szerint már nem kis mennyiségű alkohol volt a szervezetében, ez pedig igencsak mulatságos pillanatokat szült. A CBS Sports stúdiójában helyet foglaló kollégáinak néha bizony le kellett sütniük a szemüket a felvételek láttán.

Jadon Malik Sancho angol válogatott labdarúgó, középpályás, a Manchester United játékosa, de kölcsönben a Borussia Dortmund színeiben játszik. A játékos tegnap elképesztő teljesítményt nyújtott a Borussia Dortmund és a Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-elődöntőjének mérkőzésén. A hazai szurkolók igencsak lelkesek voltak, hiszen Niclas Füllkrug első félidei góljának köszönhetően 1-0-ra végződött a meccs az ő javukra. Jamie Carragher pedig minden percét élvezte a mérkőzésnek, hiszen a "Sárga Falban", vagyis a Dortmund legendás táborában ülve nézhette végig a játékot. 

Carragher azonban nem csak a tetőfokára hágott hangulattól, hanem attól a sok sörtől is kissé megrészegült, amit a meccs előtt és közben fogyasztott el – írja a Daily Mail. Az igazi káosz azonban akkor bontakozott ki, amikor a tévésztár a meccs után interjút készített Jadon Sanchoval. A férfi nyaka köré dortmundi sál tekeredett, miközben ő belekarolt a játékosba és úgy kérdezgette a meccsről, nevetessél vegyes felháborodást generálva a CBS stúdiójában. A stúdióban ülő Thierry Henry nem is bírta sokáig nézni a jelenetet, inkább a kezébe temette az arcát, miközben Kate Abdo inkább viccesre vette a figurát. Az esetről készült videófelételt többek között ide kattintva lehet megnézni, érdemes. 

Carragher azt is megosztotta a játékossal, hogy a Sárga Falból nézte végig a meccset, amit nagyon élvezett. Utána gratulált neki a remek teljesítményéhez, amit játék közben nyújtott. A bizarr jelenetek végül mindenkit nevetésre fakasztottak, mind a helyszínen mind pedig a stúdióban. 

Jamie Carragher egyébként azt állította, nem sokat evett aznap, és minimum nyolc korsó sört el kell fogyasztani, ha valaki a Srg Falban ülve akarja nézni a meccset a szurkolókkal. A meccsről korábban ebben a cikkünkben írtunk. Mint megírtuk, a Borussia Dortmund saját közönsége előtt 1-0-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntős párharcának szerdai első felvonásán. A tévézés történetében persze nem ez az első eset, korábban olyan is megesett már, hogy Rod Stewart szintén kissé ittasan húzta a lottót, amiről szintén videófelvétel készült. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés