Hirdetés

Sydney van den Bosch ledobta az atomot: elárulta, hol lesz az esküvője

Nap Híre portré Nap Híre

Sydney van den Bosch-nak a váratlan műtétje miatt egy hosszabb időre szüneteltetnie kellett az esküvőjének tervezgetését.

Sydney van den Bosch pár hétre ágyba kényszerült műtétje miatt. Ez most különösen rosszkor jött, hiszen épp az esküvőjére kellett volna gőzerővel készülnie.Most, hogy túl van rajta, újból kezdhette az esküvőszervezést – írja a Blikk

A Borsnak árult el pár titkot a nagy nappal kapcsolatban. A pár hetes kiesés ellenére, sikerült azóta sokat haladniuk a tervezéssel. "Az esküvő szervezésével csodálatosan állunk, szerencsére nagyon rövid idő alatt sikerült mindent elintéznünk, sikerült megtalálnunk a legjobb szolgáltatókat. Szinte mindenkivel baráti a viszonyunk, így egy bensőséges hangulatban telik a készülődés. A Szerencsekerék háziasszonya azt is megosztotta, hogy hol lesz a nagy nap:

"Sokat beszélgettünk Benivel arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk, a szűk körű tengerparti ceremónia és a nagy létszámú buli is felmerült, de végül köztes megoldásként egy Balaton parti helyszín mellett döntöttünk, ahol csak a szűk család és baráti kör lesz jelen, de a vízpart is visszaköszön."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés