Hirdetés

Bombameglepetést okozott Sváby András, visszatért az RTL képernyőjére

Nap Híre portré Nap Híre

Sváby András újra felbukkan Az Árulókban.

A 2023-as év egyik legnagyobb dobása Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor volt, ami a Televíziós Újságírók Díját is hazavihette a legjobb reality kategóriában. Az eredeti formátum a holland De Verraders nevet viseli, amelynek jogait a britek vették meg, majd The Traitors néven alkották újjá. Amennyiben a tavalyi év során elkerülte volna a figyelmét a műsor, dióhéjban annyit kell tudni róla, hogy tulajdonképpen egy élő szereplős társasjátékról van szó – írja az Index

Az idei szériában egyébként több újdonsággal is előrukkoltak, köztük egy olyan szegmenssel a műsor elején, amelyben a szereplők arról beszélgetnek Árpával, hogy inkább Árulók szeretnének-e lenni vagy Ártatlanok. Ezen csevelyek valamiféle támpontot adhatnak a nézőknek is arról, hogy a versenyzők hogyan gondolkodnak a játékról, véresen komolyan veszik-e vagy sem. Továbbá az is idén fordult elő először, hogy nem fedték fel az összes játékos kilétét, és a 22. személyt csak az első adásban ismerhettük meg. 

Sváby Andrásról van szó, aki már szerepelt Az Árulók előző szériájában is, ám az elsők között távozott. Nagy húzás volt a készítők részéről a visszahívása, mivel ugyan rövid idő adatott meg neki a műsorban, ő próbálta a leginkább stratégiailag megfogni a játékot, amibe végül annyira belelovallta magát, hogy a vesztét is okozta – de idén már felkészültebben jött.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés