Hirdetés

Nem tudott idén nyaralni az ATV műsorvezetője: elárulta az okát

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Bár tervben volt, a sors közbeszólt: Süveges Eszter és családja a Balatonra sem jutott el idén nyáron. Az okát minden gyermeket nevelő szülő megérti.

Talán a vénasszonyok nyara lehetőséget ad majd még erre: az ATV időjósa és a Szívhang című családi magazin műsorvezetője a Naphire.hu-nak árulta el, ez a nyár nem úgy alakult, ahogy tervezték. Pedig nem is szőttek idén nagy álmokat. “Talán a legsűrűbb nyarunk volt így hosszú évek távlatában” - kezdte lapunknak Süveges Eszti, aki rögtön hozzá is tette: hálás a gyerekeinek, hogy ilyen rugalmasan álltak a kialakult helyzethez. “A Balatonra terveztünk menni a családdal, de épp előtte lett a kisfiamnak egy nagyon csúnya mandulagyulladása. Így le sem jutottunk” - folytatta az ATV műsorvezetője.

De - mint ahogyan azt is elárulta - nem ültek azért minden nap otthon, sőt. “Jöttek velünk mindenhová, ahová kellett, de tény: kikapcsolódás szempontjából lehetett volna ez a nyár jobb, mint amilyen lett. Meg - őszinte leszek - ezt a meleget nagyon nehezen viseltük. A gyereke is, de mi is örültünk volna csak pár fokkal mérsékeltebb melegnek” - fogalmazott a Naphire.hu-nak a tapasztalt időjós, akinek az ősz új kihívásokat is hozott az életébe, hiszen a kéthetente szombatonként jelentkező Szívhang című családmagazin műsorvezetője lett.

A kétgyermekes anyuka azonban mindenkit megnyugtat, egynapos kirándulásokat sikerült így is összehozniuk az elmúlt hónapokban. S, talán ősszel is akad majd még idő, hogy egy kicsit a családdal is kikapcsolódjanak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés