Hirdetés

A férje se ismert rá az ATV műsorvezetőjére – Videók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“A visszafogott sportos-elegáns stílust képviselem” - mondta a Naphire.hu az ATV csinos időjósa, akiről nemrég olyan fotók készültek, amelyeken igencsak ki kellett lépnie a komfortzónájából.

Naponta szállítja a friss időjárásról szóló híreket az ATV hűséges nézőinek, de a csatorna egyéb műsoraiban is gyakran felbukkan a kétgyermekes anyuka. Süveges Esztert is megkereste a csatorna vezető stylistja, hogy modellként is megmutathassa magát. Igaz, tőle nem áll távol ez a műfaj. “Még anno a házasságom és két gyermekem születése előtt egy magyar ruhamárkának modellkedtem, amit nagyon szerettem. Azóta viszont sokat változtam és sokkal érettebb lettem, talán ezért is örültem különösen Sipos Zsolt megkeresésének” - kezdte a Naphir.hu-nak Süveges Eszter. Kérdés nélkül tette hozzá: alaposan ki lett mozdítva a komfortzónájából.

“A Versace és Dua Lipa közös kollekciójának reklámfotóin a hajviseletek tetszettek meg Eszternek, szeretett volna megemelt, nagy volumenű frizurákat, fejpánttal, ezekhez választottuk a színes ruhákat, harisnyákat, tapadós, szűk szabású darabokat és rengeteg ékszert. A 60-as évekbe repítettük, egy pin up girl lett, egy háziasszony felturbózva” - tette hozzá lapunknak a stylist, Sipos Zsolt, aki azt sem titkolta: “a legnagyobb megdöbbenést Eszter fotósorozata váltotta ki”.

Eszter azt mondja, a fotózásnak nagyon jó hangulata volt, nagyon élvezte és végig megbízott a csapatban. “Teljesen ki lettem mozdítva a komfortzónámból, ami egy úgy érzés volt. A hétköznapokban elég visszafogott, sportos-elegáns stílust képviselek, ez pedig egészen más volt” - így Eszter, akinek a férje is meglepődött a éveredményen.

“Szereti a megszokott Esztit, nem is igazán tud elképzelni másként, ami egyik oldalról nézve persze jó érzés. A sokadik alkalomra azonban már ő is más szemmel látta a végeredményt, és örült annak, hogy én jó élményekkel jöttem haza a fotózásról” - mondta az ATV csinos időjósa.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés