Hirdetés

Súlyos támadás érte Caramelt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekes a párja miatt bántották.

Molnár Ferenc Caramel őszintén beszélt arról, hogy milyen a házassági Szilágyi Szilvivel. A kétszeres apuka elmondása szerint nemcsak az édesapa szerepébe, de a férj szerepébe is bele kellett rázódnia, és évekbe telt neki, hogy magára találjon. 

Rengetegen támadták Caramelt, amikor 14 évvel ezelőtt összejött párjával, az akkor 17 éves Szilágyi Szilvivel. Nem kímélték az énekest, aki ekkor már 28 éves volt, ugyanis sokan nem nézték jó szemmel a korkülönbséget. Azonban Caramel kitartott döntése mellett, nem engedett a nyomásnak, ugyanis már az első találkozásukkor érezte, hogy ez egy életre szól majd.

"Ez egy érdekes történet volt, nehéz is volt elmagyarázni a közönségnek... Mondjuk nem is nagyon akartam, de azért jöttek a kommentek, ami elkerülhetetlen volt. A korkülönbséget emlegették – ami 11 év, tehát szerintem nem extrém –, hogy mit akarok ettől a kislánytól. Olyan nagyon nem tettem erőlködős lépéseket, de nehéz volt az embereknek elmagyarázni, hogy amikor először találkoztam Szilvivel, megéreztem azt, amiben most vagyunk, éreztem az otthon érzését vele kapcsolatban. Ez nagyon nyálasan hangozhat és filmszerű, de tényleg furcsa érzés kerített a hatalmába már az első találkozáskor, az idő pedig igazolta, hogy nem tévedtem" - mesélte Caramel a Húzós podcast Rónai Egonnal felvételén - vette észre a Blikk.

Caramel őszintén beszélt arról is, hogy most talált igazán magára, és bele kellett tanulnia a férj és édesapa szerepbe. 

"Most találtam igazán magamra, az első pár évben csak sodródtam az árral, keresgettük egymást, keresgettem saját magam mint apuka és férj. Csak az elmúlt néhány évben éreztem azt, hogy megértem erre a szerepre, kész vagyok édesapának és egy olyan férjnek lenni, amilyen szerettem volna lenni" - mondta.

Az énekes szerint Szilvivel az árral szemben úsznak a mai, válásoktól hemzsegő világban. "Sosem voltam bizonytalan ember, de amióta két gyermekünk van és boldog házasságban élünk, valahogy harmóniába került minden. Talán mostanra fogtam igazán föl, milyen jó dolog ez a családi légkör. Nekem ez nagy eredmény, hiszen elég rendezetlen családból származom. Sikertörténetként fogom fel, hogy a mi házasságunk nemhogy romlana, hanem egyre jobban fejlődik" - tette hozzá.

Ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy még mindig van mit tanulnia, azonban párja a legnagyobb segítsége.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés