Hirdetés

Borzalmas tragédia a népszerű strandon: kis híján a barátai szeme láttára halt meg egy fiatal

Nap Híre portré Nap Híre

Néhány nappal ezelőtt egy ittas férfi ugrott fejest egy hazai strandon, az eset azonban kis híján tragédiával végződött.

A napokban egy fiatal, ittas férfi barátaival egy strand lezárt területére bemászott. A fiatal fejest ugrott, majd elmerült a sekély vízben – írja a Ripost

Az eszméletlen férfit a barátai húzták ki a partra, majd azonnal riasztották a mentőket. 

Az életmentők perceken belül helyszínre értek és megkezdték a súlyos sérült vizsgálatát és emelt szintű ellátását. A férfi rövidesen visszanyerte eszméletét, de lábait nem érezte, nem tudta mozgatni. A mentők a teljes test rögzítését követően stabil állapotban szállították kórházba a fiatalt – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megosztott posztban.

"Fejest ugrani még a víz mélységének ismeretében is nagyon veszélyes művelet, ami sajnos a nyári időszakban sok súlyos sérülést okoz minden évben. A nyaki gerinc és a fej sérülése nagyon súlyos következményekkel járhat, a sérült könnyen bele is halhat a rossz landolásba. Kérünk mindenkit, tartsa be a strandok szabályzatait és kerülje a veszélyes vízi tevékenységeket" – kérik a mentők.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés