Hirdetés

Sokkoló titkot árult el sokak kedvenc írónője, borzalmas betegséggel diagnosztizálták

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sophie Kinsella írónő felfedte, hogy az agydaganat egy agresszív formáját diagnosztizálták nála.

Az 54 éves nő, akinek valódi neve Madeleine Sophie Wickham, leginkább a Boltkóros könyvsorozat megírásáról ismert. A Facebookon közzétett nyilatkozatában az írta, hogy "kiváló ellátásban" részesül - írja a BBC. Hozzátette, hogy kemoterápiát és sugárterápiát kapott, ami még mindig tart.

Azt mondta követőinek: "2022 végén glioblasztómát diagnosztizáltak nálam, az agresszív agydaganat egy formáját".

"Azért nem osztottam meg ezt korábban, mert szerettem volna, hogy a gyermekeim nyugodtan hallhassák és feldolgozhassák a hírt, és alkalmazkodhassanak az "új élethelyzetünkhöz". "A londoni University College Hospital kiváló csapatának gondozása alatt álltam, és sikeres műtéten, majd ezt követő sugár- és kemoterápián estem át, amely még mindig folyamatban van" - tette hozzá az írónő.

Kinsella kiemelte, hogy állapota stabil és "általában nagyon jól van", de elmondta, hogy gyakran érzi magát nagyon fáradtnak, és viccelődött azzal, hogy "a memóriája még rosszabb, mint korábban volt".

"Nagyon hálás vagyok a családomnak és a közeli barátaimnak, akik hihetetlen támogatást nyújtottak nekem, valamint a csodálatos orvosoknak és nővéreknek, akik kezeltek".

Végezetül "szeretetet és jókívánságokat küldött" mindenkinek, aki rákban szenved. "Nagyon magányosnak és ijesztőnek érezhetjük [ezt a helyzetet], amikor a súlyos diagnózist megkapjuk, és a körülöttünk lévők támogatása és gondoskodása többet jelent, mint amit szavakkal el lehet mondani" - mondta.

Kinsella legutóbbi könyve, a Kiégés 2023 októberében jelent meg. További regényei közé tartozik a Can You Keep A Secret? és a The Undomestic Goddess is.

A nyolc könyvből álló Boltkóros-sorozatának első két regényéből készült a 2009-ben Isla Fisher főszereplésével az Egy boltkóros naplója című sikerfilm.

Fisher kommentálta Kinsella Instagram-posztját, és úgy fogalmazott, hogy "Nagyon sok szeretetet és gyógyító energiát küldök neked".

Kinsellának négy fia és egy lánya van férjével, Henry Wickhammel.

Kinsella regényei több mint 45 millió példányban keltek el több mint 60 országban, és több mint 40 nyelvre fordították le őket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés