Hirdetés

Soltész Rezső iszonyatosan leosztott mindenkit, szerinte bohóckodnak csak a magyar ítészek

Nap Híre portré Nap Híre

Soltész Rezső is szerepelt a Valami Amerika című sorozatban, melyben a Galaxis című tehetségkutató zsűrijeként láthatják a nézők. Ennek kapcsán az énekes kemény kritikát fogalmazott meg a mostani tehetségkutatókról és azok ítészeiről.

Soltész elmondta, őt sosem bombázták zsűrizéssel, valószínűleg azért, mert túl konszolidált az efféle feladathoz.

A mai vetélkedők, tehetségkutatók másról szólnak, mint az én időmben. Sajnos, a zsűritagok ma már nem szakmailag bírálják, segítik a feltörekvő tehetségeket, hanem szimplán bohóckodnak, ami nagyon elkeserítő

- fogalmazta meg a durva kritikát Soltész. 

A zenész szerint az idősebb generációra is kellene gondolni akkor, amikor zsűritagot választanak az ilyen típusú műsorokhoz - írja a Blikk.

Az én generációmnak is helye lenne a zsűripult mögött! Ott van például az angol The Voice egyik mestere, Tom Jones, aki 83 évesen is hatalmas show-t csinál. Persze, ezzel nem hozzá szeretném hasonlítani magam, csak nem értem, miért hígult fel ennyire a tehetségkutatás. Pedig a kezdetek kezdetén még itthon is színvonalas műsorokat láthattunk

- mondta, hozzátéve, hogy a Megasztár idején még számos jó dolog történt, és a zsűriszékekben is hiteles szakemberek ültek. "AA zsűriszékben olyan hiteles szakemberek, bírák ültek, mint Presser Gábor, akinek nem kellett »letolnia a nadrágját« ahhoz, hogy nézettséget generáljon. Nem úgy, mint a mai ítészeknek" - tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés