Hirdetés

Sokkoló videón, ahogy a Hamász fegyveresei elrabolnak egy kétségbeesett izraeli nőt

Nap Híre portré Nap Híre

A videót az izraeli miniszterelnök kommunikációs munkatársa tette közzé.

A Hamász harcosai váratlanul átlépték az izraeli határt, miután kora reggel rakétatűz zúdult Izraelre a Gázai övezetből. A hírek szerint legalább 5000 rakétát lőttek ki Izraelre.

A támadás során legalább 22-en meghaltak, több mint 500-an pedig megsebesültek. A Hamász-harcosok az IDF több járművét is elfoglalták és átvitték az izraeli területről a Gázai övezetbe.

Úgy tudni, több izraeli katonát is elraboltak, az alábbi videón pedig az látható, hogy egy izraeli nőt erőszakkal elvisznek a Hamász fegyveresei. A felvételt az izraeli miniszterelnök kommunikációs munkatársa publikált.

Meg nem erősített hírek szerint legalább 52 izraelit ejtettek túszul a Hamász fegyveresei, miután betörtek a zsidó állam területére.

Olyan felvételeket tett közzé a Hamász, amelyeken az látható, hogy izraeli civileket hurcolnak el magukkal, írja a Hetek.

Az izraeli hatóságok egyelőre nem adtak hivatalos tájékoztatást az emberrablásokról, egyelőre a nem hivatalos felvételekből lehet következtetni arra, mi is történik. Van olyan felvétel, amin palesztinok ünnepelnek, ahogy kísérik Gázában a vérző izraeli áldozatokat. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés