Hirdetés

Sokkoló videó: ájulásig vert egy kislányt ez a nő Ócsán, az áldozatot előzőleg a nő lánya is zaklatta

Nap Híre portré Nap Híre

Sokkoló videó látott napvilágot a Pest vármegyei Ócsáról. Egy édesanya esett neki egy kislánynak, aki a társaival együtt jött ki az iskolából. A nő addig verte a kislányt, amíg elájult. 

,,Megütötted a lányomat? Hát kitaposom a beledet!" – így ordítozott a videóban a nő, aki egy 13 éves kislányra támadt rá. A sokkoló videó néhány napja került ki a közösségi médiába – írja a Tények. A felvételen azt látni, hogy a gyerek egyszer még felkel a földről, azonban hirtelen elájul. A nő ráadásul azután sem állt le, hogy fejberúgta a földön fekvő gyereket. 

A földön rugdosta és a haját tépte különböző káromkodások mellett, később azonban ő is megijedt, amikor észrevette, hogy a gyerek elájult. Ezután megpróbálta felhúzni a földről, a gyerek azonban nem tért magához. A kislányhoz mentőt hívtak és a Heim Pál Gyermekkórházba vitték. 

A portál úgy tudja, a nő azért támadt a kislányra, mert a gyerek összeveszett a lányával. A két gyerek verekedését is videóra vette valaki, a felvételeken pedig az látszik, hogy a nő lánya kezdte a dulakodást, a kislány csak megvédte magát. A rendőrök elfogták a nőt, majd előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Súlyos testisértés bűntettének kísérlete miatt indult ellene eljárás. A megvert lány súlyos sérüléseket szenvedett, de nincs életveszélyben. A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés