Hirdetés

Shakira újult erővel rongyol bele Piquébe

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő új albumot ad ki, nem is akármilyet.

Még 2022-ben robbant a hír, hogy szakított Shakira és párja, Piqué. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a sztárfocista hűtlensége okozhatta a válást. Piqué ugyanis  Shakira és Gerard Piqué 11 évig alkotott egy párt, két gyermekük született. A válás után Shakira dalaiban oda-odamondogatott volt szerelmének, és nem is keresettvele rosszul. 

Shakira most bevallotta, úgy érzi, hogy félretette a saját karrierjét, azért, hogy exférje, a Barcelona sztárfocistája pályafutását építhesse. Most a fájdalomból erőt kovácsolt, és hamarosan megjelenik az új albuma - írja a Blikk

A szakítás után készült dalokhoz hasonlóan ebből az albumból sem maradt ki exférje említése. Az énekesnő az új zeneszámokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy "reprezentálják azt a folyamatot, ahogy a fájdalomból kreativitás születik, a frusztrációból hatékonyság, haragból szenvedély, a sebezhetőségből pedig lendület."

Az énekesnő az albummal kapcsolatban elárulta, hogy az életének rengeteg pontja a szeme előtt omlott össze, miközben saját magát is újjá kellett építenie.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés