Hirdetés

Shakira furcsa dolgot talált a hűtőben: ez buktatta le a hűtlen Piquét

Garai Kitti portré Garai Kitti

Shakira most először mesélte el, hogy miből jött rá arra, hogy a férje megcsalja. 

"Sajnálattal megerősítjük, hogy elválnak útjaink. Gyermekeink jóléte érdekében, akik számunkra a legfontosabbak, kérjük, tartsák tiszteletben magánéletüket. Köszönöm a megértést" - írta Shakira közleményében még a nyáron. Az egész világot ledöbbentette az énekesnő bejelentése, később aztán kiderült, Piqué hűtlensége miatt hozta meg a nehéz döntést.

Shakira nagyon rosszul viselte a szakítást, miután megtudta, hogy a szerelme megcsalta, pánikrohamot kapott és mentő vitte kórházba. Később pedig pszichológus segítségét is kérte, hogy könnyebben feldolgozza azt, hogy 12 év után véget ér a kapcsolata Gerard Piquével.

Shakira most őszintén mesélt arról, hogy miből jött rá, hogy Piqué életében nem ő az egyetlen nő. A 45 éves énekesnő a brit This Morning című műsor vendége volt, ahol a meglepető történetet elmesélte: 

"A hűtőszekrényt kellett kinyitnom, hogy megtaláljam az igazságot. Azt hiszed, hogy egy igazi kapcsolatban vagy, és ez valójában nem is olyan igaz, mint ahogy gondolod"

- mesélte.

Ker Weinstein influenszer azt állítja, Shakira úgy fedezte fel Piqué viszonyát, hogy észrevette, valaki olyan ételt eszik a hűtőből, amit párja nem szeret. A hírességnek egyébként nagy valószínűséggel igaza lehet, ugyanis Shakira legújabb dalában a szakításról énekel, és egy egyértelmű célzást is elrejtett a klipben - írja az Index.

Az egyik jelenetben Shakira egy hűtőszekrénybe néz, amelyben Rauw Alejandro levágott feje fogadja, miközben azt énekli: "a bőrömet nem nyitotta fel a sebed, de a szememet igen”.

Shakira korábban úgy nyilatkozott, hogy ez élete legsötétebb időszaka, amelybe a zene hozhat újra fényt.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés