Hirdetés

Hallották, Shakira mennyi pénzt keres a szakításával?

Nap Híre portré Nap Híre

Elképedt az egész világ

Hivatkozás másolása

Shakira rajongói folyamatosan figyelik, mi történik az énekesnővel. Nos, különösen igaz ez a szakítás után, ami Gerard Piqué-vel történt. És azt látják, igazából bejött neki.

Miután szétmentek, a zenéhez fordult és nem csinálta rosszul. A zenéit kedvelők odáig meg vissza vannak az új slágerekért, amelyekben folyamatosan odamondogat volt szerelmének, ami anyagilag is kifizetődő, ugyanis rengeteg pénzt keres ezekkel. 

Hallották, hogy mennyir? Shakira egy műsorban elárulta, hogy négy nap alatt több mint két és félmillió dollárt (mintegy 900 millió forint)kaszált - írja a Velvet

"512 ezer dollár származik a YouTube-tól, 500 ezer dollár a Prime Musictól, 360 ezer dollár a Spotifytól és 1,2 millió dollár az Apple Musictól"

fogalmazott.

"Sajnálattal megerősítjük, hogy elválnak útjaink. Gyermekeink jóléte érdekében, akik számunkra a legfontosabbak, kérjük, tartsák tiszteletben magánéletüket. Köszönöm a megértést" - írta Shakira közleményében még a nyáron. Az egész világot ledöbbentette az énekesnő bejelentése, később aztán kiderült, 

Piqué hűtlensége miatt hozta meg a nehéz döntést.

    Ki az a Shakira?

    Bővebben Bezárás

    Shakira Isabel Mebarak Ripoll (Barranquilla, Kolumbia, 1977. február 2. –) háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekes-dalszerző, zenész, producer, táncos és filantróp, aki Latin-Amerikában az 1990-es évek közepétől a pop-rock-latin zene egyik legnagyobb alakja, a 2000-es évektől pedig a világ egyik legsikeresebb előadóművésze. Anyanyelvén, a spanyolon kívül folyékonyan beszél katalánul, angolul, portugálul, olaszul és egy kicsit arabul és franciául is - írja a Wikipedia.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés