Hirdetés

Sebestyén Balázst megdöbbentő dologgal szembesítették a tanév első szülői értekezletén

Nap Híre portré Nap Híre

A rádiós műsorvezető a Balázsék című műsorban beszélte ki a szülőértekezleten elhangzott dolgokat.

Sebestyén Balázs nemrég szülői értekezleten járt és mint mondta, a szülőket különös dologgal szembesítette az osztályfőnök. Kiderült ugyanis, hogy az az osztály, ahova a műsorvezető fia is jár, egy jó csapat, és nem fogyasztanak annyi alkoholt, mint amennyit hallani lehet a korabeli fiatalokról. 

Ezek szerint ez egy általános probléma lehet, hogy 13-14 évesen masszívan isznak a gyerekek családi körben, bulikban. 13-14 évesen?! Én vagyok maradva, rájöttem. Nagyon meleg. Nem 17-18 évesekről beszélünk, általános iskola. Mi se voltunk szentek, nekem is volt narancssárga Pall Mallem menőzésből, rászívtam, de sose szoktam rá. De azért 13-14 évesen nem nagyon piáztál… a környezet, a nyomás, az elhanyagoltság, az érzelmi stressz, amit nem tudnak feldolgozni? Vagy a menőség? Mi a valódi oka, hogy egy 13-14 éves masszívan piál?

- mondta csütörtök reggel Sebestyén Balázs., aki szerint a család, mint egység is elkezdett felbomlani, majd találgatni kezdett a lehetséges okokról. Hozzátette, ő azt sem érti, ha egy szülő nem veszi észre, ha a gyermeke dohányzik - írja a 24.hu.

Mi szülők rontunk el valamit? Nem vagyunk elég szigorúak, túl liberálisan gondolkodunk? Régen szerintem nem volt ez tendencia, hogy 12-13 évesen szex, cigi, pia, azért ők még gyerekek. (…) Izgi kor ez a kamaszkor, de túl lehet élni. Engem meglepett, de álomvilágban nem voltam azért. Van bennük valami önpusztítás, valami érzelmi teher. (…) Nekünk egyértelműbb utak voltak, nem volt ennyi inger, megfelelés, ennyi fórum, ahol bizonyítani kell

- mondta Balázs, és kiemelte, régen poroszosabb volt a nevelés a szülők részéről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés