Hirdetés

Nem teszi zsebre G.w.M és L.L. Junior, amit Sebestyén Balázséktól kaptak

Nap Híre portré Nap Híre

Kiakadtak a két sztár Petőfi hídon felvett gyorshajtós videóján.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt arról osztott meg L.L. Junior egy videót Instagram-storyban (vagyis olyanban, ami 24 óra után már nem látható), ahol úgy tűnik, maga a rapper videózza le, ahogyan a Petőfi hídon 100-zal száguld

Miközben a felvétel készült, egy másik autó is elhajtott mellette, mire a rapper azt mondta: „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?”. A videó további részéből kiderült, hogy a másik kocsit Kulcsár Edina férje, G.w.M vezette. A szóban forgó felvétel miatt a rendőrség eljárást indított. 

Később L.L. Junior nem tagadja, hogy megtörtént, ami a videón látható, de azt nem ismerte el, hogy bármiféle veszélyt rejtett volna, hogy gyorsan hajtottak a Petőfi hídon.

"Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat" 

- nyilatkozta a 24.hu-nak

Az ügy téma volt Sebestyén Balázsék rádióműsorában is, Rákóczi Feri azzal kezdte, hogy szerinte "ez olyan fajta érzékenység sértés, amit szerintem se brahiból, se jaszkarizásból, semmiből nem teszel ki."

Sebestyén Balázs annyit tett hozzá: "Vagy ha föl is veszed, elküldöd a G.w.M-nek, nem rakod ki az oldaladra".

"Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. (…) Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb, nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok. Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni meg mennyit jótékonykodsz. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs?"

– fogalmazott Vadon János a 24.hu szerint. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés