Hirdetés

Schobert Norbi sokkoló vallomást tett: "reggel elvitt a rendőrség"

Nap Híre portré Nap Híre

A fitneszgurut egykori rendőrként és tiszteletbeli vendégként hívták meg a tassi ÁGOTA Táborba, ahová rendőrautóval vitték. 

Rubint Réka a Maldív-szigetekről jelentkezett be a gyermekeivel együtt néhány nappal ezelőtt, ám sokan észrevették, hogy Schobert Norbi nem utazott velük. Mint kiderült, a családfő azért nem szállt repülőre, mert a családja helyett a rendőrség munkatársaival töltötte a szombati napot – írja a Blikk

Július 27-én a rendőrség szirénázva érkezett meg a fitneszguru háza elé, majd elvitték őt, de nem a kapitányságra, hanem a tassi ÁGOTA Táborba, ahol – a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésének eleget téve – 800 gyermeket és 300 kísérőt tornáztatott meg az Állami Gondozottak Országos Találkozóján.

Schobert Norbi egykori rendőrként és tiszteletbeli vendégként önzetlenül vállalta a feladatot, a közösségi oldalán pedig megosztott egy videót arról, hogy egy rendőrautó hátsó ülésén utazik egészen Bács-Kiskun vármegyéig, ahol sok-sok gyermek várta őt egy szabadtéri edzésre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés