Hirdetés

Borzalmas hír érkezett: elhunyt a TV2 sztárjának autóbalesetet szenvedett kisfia

Nap Híre portré Nap Híre

Sallai Nóra életéért még küzdenek az orvosok.

Ahogy korábban a Nap Híre megírta, bő egy héttel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra és a kisfia. A Blikk érdeklődésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás.

"Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya - jelenleg - halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit"

- közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

A portál kiemelte, hogy ez azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia. Hozzátették, információik szerint  Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás, a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára, Bendére.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés