Hirdetés

Tovább dagad a botrány: Hosszú Katinka férje is beleszállt Shane Tusupba

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Shane Tusup a múlt héten nyílt levélben keményen üzent egykori kedvesének, Hosszú Katikának. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő is visszaszólt a volt férjének. Úgy tűnik, tovább dagad a botrány, ugyanis Katinka jelenlegi férje, Gelencsér Máté is beleszállt a vitába.

Mint ismert, Shane Tusup korábban úgy fogalmazott, hogy Katinkából mára nem maradt semmi, csak a nagy száj, és szerinte egymás nélkül egyikük sem tudott volna ilyen eredményeket elérni. ""Az én ötleteim és elmém nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg" - írta, hozzátéve, hogy hatalmas csalódás kelt benne, hogy így a fejébe szállt Katinkának a siker. "Mindezen eredmények után azok közül, akik segítettek megvalósítani életed gyermekkori álmát, hirtelen már senki sem része a történetednek…" - fogalmazott. 

Katinka válaszára sem kellett sokat várni: az úszónő kegyetlenül visszaszólt a volt férjének. "Megértem, hogy Shane egoját bántja, hogy a karriérjét tekintve közös munkánk előtt és után sajnos nem tudott eredményt elérni, mint úszó, edző, golfozó vagy boxoló. Valóban Shannel való közös munka alatt értem el a legtöbb eredményt, mivel egy sportoló 20-as évei számítanak a teljesítő képességük fénykorának" - írta, hozzátéve, hogy a 2020-as olimpia halasztását követően a férjével úgy döntöttek, hogy a családalapítás és a magánélet többet ér, mint a sikerek további hajszolása. 

"A párizsi felkészülésemre visszagondolva, az az év arról szólt, hogy példát mutassak illetve erőt adjak az újdonsült anyukáknak a gyors versenyformába visszalendülésemmel. A nap végén biztos vagyok benne, hogy a nyugodt magánélet és az idilli családi környezet többet ér bárminél" - fűzte hozzá Katinka a nyílt levele végén. 

Újabb fejlemény: beleszállt a vitába Katinka jelenlegi férje is

Hivatkozás másolása

A balhéból nem maradt ki Katinka jelenlegi férje, Gelencsér Máté sem, aki Tusup bejegyzése alá kommentelt - szúrta ki a Ripost

"És mi a helyzet a te statisztikáddal edzőként Katinka előtt és után?" - vágott vissza Gelencsér, amire azóta sem jött válasz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés