Hirdetés

Sadio Mané feleségül vette 19 éves barátnőjét, akivel állítólag a lány 16 éves kora óta egy párt alkotnak

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

A Liverpool egykori csatára, a 31 éves Sadio Mané feleségül vette 19 éves barátnőjét, akivel akkor ismerkedett meg, amikor a későbbi boldog feleség – egy építész lánya – 16 éves volt. A ceremóniára a sztár szülőhazájában, Szenegálban került sor titokban. Mané korábban arról beszélt, hogy olyan nőt akar feleségül venni, aki istenfélő és nem szerepel a közösségi médiában. 

Fotó: X / Sadio Mané

A Daily Mail arról számolt be, hogy a Liverpool egykori támadója, Sadio Mane szülőhazájában, Szenegálban zártkörű ceremónia keretében feleségül vette 19 éves barátnőjét, Aisha Tamba-t. Az esküvőre állítólag január 7-én került sor Keur Massarban, a főváros, Dakar egyik negyedében, mindössze hat nappal a január 13-én kezdődő Afrikai Nemzetek Kupája előtt. Az eseményen állítólag családtagok, barátok és futballistatársak vettek részt.  A beszámolók szerint Aisha "már tinédzserkora óta a 31 éves focista feleségének szánta magát", bár azt nem tudni, hogy pontosan mióta randiznak. Szenegálban a törvényes beleegyezési korhatár 16 év. 

Ilyen volt a szertartás

Hivatkozás másolása

A Pulse Sports arról is beszámolt, hogy a korábbi Liverpool-sztár fizette Aisha tanulmányait, amikor a lány még iskolába járt. Az első hírek arról szóltak, hogy Aisha 18 éves, de kedd este a szenegáli média azt írta, hogy 19. A lány Manéhoz hasonlóan az iszlám követője. A hivatalos esküvői fotók közül néhányat Sadio Mané X-oldalán osztottak meg, és a fotók mellett az szerepel arabul, hogy "hála Istennek". 

Az esküvőn készült képeket a Magvision Evens fotós cég tette közzé az Instagramon. A képeken Mane és felesége, aki Szenegál Casamance nevű, Gambiától délre eső vidékén nőtt fel, kézen fogva pózolnak a szertartás után. 

Az egyik képen a pár egy rózsákból álló dísztál alatt ül, a falra pedig a "Mrs. Mané" felirat van nyomtatva. Az Abdullah Ayofe nigériai muszlim politikus által az X-en közzétett videón az látszik, hogy a pár mosolyogva és nevetve ül együtt egy kanapén az esküvőjük után. A képaláírás így szólt: "Egy nagyon egyszerű és szerény ember, gratulálok Sadio Manénak. Allah áldja meg az egyesüléseteket'.

Az esküvői fotókon Aisha egy sellő stílusú, bonyolult, szabott, csipkés ruhát visel, hosszú ujjakkal és selyemfátyollal. Más fotókon egy másik öltözék látható - egy fehér selyem felsőből és szoknyából álló kombó, amelyet az újdonsült feleség egy vaskos arany nyaklánccal és fülbevalóval kombinált. A menyasszony mindkét kezén hennát visel. Mane hagyományos szenegáli ruhában látható a képeken.

Amíg Liverpoolban élt, Mané nem vállalta fel nyilvánosan Aishát

Hivatkozás másolása

A Liverpoolban töltött ideje alatt Mane nem jelentett be nyilvánosan semmilyen párkapcsolatot, és titokban tartotta Aishához fűződő viszonyát. Még 2022-ben azonban arról beszélt, hogy milyen nőt venne szívesen feleségül. 'Sok lány kérdezte tőlem, hogy miért nem vagyok házas, de sajnálom, lehet, hogy csak az idejüket vesztegetik. A nő, akit elveszek, nem fog szerepelni a közösségi oldalakon' - mondta Mane a Tribune szerint. „Olyan nőt szeretnék feleségül venni, aki tiszteli Istent és jól imádkozik” - tette hozzá Mané.

A focista először 16 éves korában szúrta ki Aishát, de a Sports Brief szerint akkor még nem kereste meg hivatalosan. Állítólag azonban közölte szándékait a nagybátyjával, Aisha családjának egyik barátjával, ami végül a pár egybekeléséhez vezetett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés