Hirdetés

Egészen furcsa pletyka kering Majka RTL-es szerződéséről

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy néz ki, hogy máris megvan az a műsor, amelyben először láthatjuk a TV2-től távozó Majkát a konkurens kereskedelmi csatornán.

Ahogy azt decemberben a Nap Híre is megírta, Majka ledobta a bombát, ugyanis váratlanul bejelentette, hogy több év közös munka és megannyi műsor után otthagyja a TV2-t és átigazol az anyacsatornájához, azaz az RTL-hez, ahol megismerhette az egész ország. A rapper 16 év után tér vissza a csatornához, bár egyelőre nem lehet tudni milyen szerepben, de a találgatások már javában elindultak.

Most azonban az a hír jelent meg, hogy változik az X-Faktor zsűrijének az összetétele, ami egy év kihagyás után idén visszatér a képernyőkre. Kiderült, hogy ByeAlex nem vállal a jövőben mentori feladatokat. Ezt követően pedig sokan találgatásokba kezdtek, hogy talán Majka veheti majd át a helyét a tehetségkutató műsorban - írja a Story.

A mentorpultban [...] új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon

- jelentette ki egy friss interjúban Verebély Marcell, a prodikció senior kreatív producere. Hozzátette, ötleteik már vannak arra nézve,  hogyan újítják meg a show-t, de részleteket nem árult el, így azt sem erősítette meg, hogy valóban Majka érkezik-e ByeAlex helyére. Sőt, egyelőre az X-Faktor műsorvezetőjének a kiléte sem tisztázott, azt viszont már tudni lehet, hogy az új évad nyertese 36 millió forintot tehet zsebre, ami a hazai X-Faktor történetének legnagyobb pénznyereménye.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés