Hirdetés

Felháborodott a magyar közönség, kifütyülték Rod Stewart koncertjén Zelenszkijt

Nap Híre portré Nap Híre

Rod Stewart Budapesten, az MVM Dome-ban tartott szombat este koncertet. A legendás énekes a legnagyobb slágerét Ukrajnának és Volodimir Zelenszkijnek elnöknek ajánlotta, a dal végén pedig Zelenszkij volt a zárókép, amit a magyar közönség nagy része pfujolással és fütyüléssel fogadott.

Stewart kék és sárgába öltözött, a dal közben pedig ukrán katonák, elpusztított ukrajnai városok képét mutatta a kivetítőn. A szám végén a zárókép Zelenszkij volt, amit a magyar közönség nagy része pfujolással és kifütyüléssel fogadott - számol be a Telex. A portál tudósítója szerint ezután mintha mi sem történt volna, a következő számot már lelkes ovációval fogadta a közönség. 

A lap felidézte azt is, hogy június 14-én már lezajlott egy hasonló eset Rod Stewart lipcsei koncertjén, amikor Zelenszkij képét kivetítették a mögötte lévő nagy képernyőre. A lipcsei fellépése után az énekes azt mondta: „Támogatom Zelenszkijt, az ukrán népet, és ezután is támogatni fogom. Putyint meg kell állítani.”

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Rod Stewart többször is nyíltan bírálta Vlagyimir Putyint az ukrajnai háború kezdete óta. A június 14-ei koncertjén szintén hasonló eset történt, ugyanis a lipcsei fellépésén is pfujolással, kiabálással és füttyel reagált a közönség Zelenszkij fotójára.

"Támogattam az ukrán népet az egész háború alatt. (...) Attól kezdve, hogy megszerveztem, hogy a családom tagjai ellátmányt vigyenek az országba, egészen odáig, hogy házat béreltem az Egyesült Királyságban egy ukrán családnak… Szóval igen, támogatom Zelenszkijt és az ukrán népet, és ezután is így fogok tenni” – mondta a lipcsei koncert után Stewart, hozzátéve, hogy Putyint meg kell állítani. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés