Hirdetés

Először szólalt meg Rod Stewart az utolsó koncertjén kirobbant botrány óta

Nap Híre portré Nap Híre

Most először szólalt meg Rod Stewart, miután egy németországi koncertjén kifütyülte a közönség, mert Zelenszkij képe jelent meg a kivetítőkön. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Rod Stewart többször is nyíltan bírálta Vlgyimir Putyint az ukrajnai háború kezdete óta, most azonban egyenesen kifütyülték a lipcsi koncertjén, amikor Zelenszkij képe jelent meg a kivetítőn. Mielőtt előadta volna 1991-es Rhythm Of My Heart című slágerét – amelyet háborús dalnak nevez, és amelyet a legutóbbi koncerteken Kijevért énekelt –, Stewart mögött az ukrán zászlót vetítették ki a képernyőre. 

Ezután Zelenszkij képei jelentek meg, amit hangos pfújolással, kiabálással és füttyel fogadott a közönség. A közösségi médiában közzétett videókon látszik, hogy a tömeg gúnyolódik, amikor a zenész tiszteleg az ukrán elnök előtt. A Grammy-díjas brit énekes hétfőn a PA hírügynökségnek reagált a történetekre:

"Támogattam az ukrán népet az egész háború alatt. (...) Attól kezdve, hogy megszerveztem, hogy a családom tagjai ellátmányt vigyenek az országba, egészen odáig, hogy házat béreltem az Egyesült Királyságban egy ukrán családnak… Szóval igen, támogatom Zelenszkijt és az ukrán népet, és ezután is így fogok tenni” – mondta Stewart. 

"Putyint meg kell állítani"

– tette hozzá a Blikk beszámolója szerint. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés