Hirdetés

Robert Fico édesanyja évekkel ezelőtt figyelmeztetett, hogy fiát meg akarják ölni

Nap Híre portré Nap Híre

A szlovák miniszterelnök édesanyja már nyolc évvel ezelőtt úgy érezte, hogy a fiára szomorú sors várhat.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Robert Fico ellen szerdán követtek el merényletet Nyitrabányán (Handlova), a kihelyezett kormányülést követően. Beszámoltunk arról is, hogy a szlovák miniszterelnök már egy hónappal ezelőtt megjövendölte, hogy hamarosan eljön az a pillanat, amikor erőszakba fordulnak a dolgok északi szomszédunknál. Akkor a párt képviselőjét, Erik Kaliňákot fenyegette meg egy ismeretlen személy a nyílt utcán.

Úgy néz ki, hogy nem csak a szlovák kormányfő érezte úgy, hogy baj van, hanem az édesanyja is. Ráadásul a politikus anyja már 8 évvel ezelőtt arra figyelmeztetett, hogy veszélyben lehet a fia élete.

Fico édesanyja 2016-ban arra kérte a fiát, hogy hagyjon fel a politizálással és inkább térjen vissza az eredeti szakmájához, azaz a jogtudományhoz. A nő nagyon féltette Fico egészségügyi állapotát, ráadásul az apja szívinfarktusban hunyt el, és Ficónak is volt már a hírek szerint gondja a szívével. Emiatt talán nem is meglepő, hogy az asszony többször is arra kérte a fiát, hogy figyeljen az egészségére és ne tegye ki magát nagyfokú stressznek.

"Szerintem a túlhajszoltság az oka mindennek, alig jut ideje saját magára, nem is csodálkozom, hogy ez megtörtént"

- nyilatkozta korábban Fico anyja, amit a Life idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés