Hirdetés

Leállította a műsor felvételét Risztov Évi, ami ezután történt, Bochkor Gábort is meghatotta - Videó

Nap Híre portré Nap Híre

Nem sokáig érezhette magát nyeregben az ATV #Bochkor műsorvezetője, az olimpiai bajnoknak saját elképzelése volt a műsor menetére.

“Egy pillanat” - szakította félbe Bochkor Gábor mondandóját a Naphire.hu információi szerint az egyik vendége a #Bochkor felvételén, nem sokkal azok után, hogy a műsorvezető felkonferálta, kik fogadták el a meghívását a héten. 

Risztov Éva a következő pillanatban már fel is ugrott a helyéről, majd eltűnt a kanapéja mögött, és egy monológba kezdett. 

“Én készültem egy különlegességgel. 

Mert hogy bár ez felvétel, de most ugye vasárnap van és 20 óra 27 perc…” - így az olimpiai bajnok, aki egy tortával a kezében bukkant fel ismét.

“Ez egy különleges nap, én készültem. Mert bár nem élünk együtt és nem voltam ott azon a pillanaton…, de…” - folytatta volna a köszöntést Évi, de ekkor már a stúdióban kitört ováció bele is fojtotta a szót. 

Risztov Éva megajándékozta Bochkor Gábort
Risztov Éva megajándékozta Bochkor Gábort Nap Híre

Pásztor Anna, Sváby András, Kovács Kokó István és a nézők együtt, hangosan kezdett el énekelni a Boldog születésnapot című dalt, ami látszólag felkészületlenül érte az ünnepeltet. A rádiós-tévés fenegyerek meghatottan követte az eseményeket és szembesült azzal, mennyien szeretik.

“Ez az én egyik autóm. És ott van az Évi, meg Marcipán” 

- nézett a tortájára Bocsi, majd miután véget ért az énekszó, az is kiderült, miért ezzel a képpel díszítette az édességet az úszófenomén. 

“Azért készítettem ezt a tortát, mert az autót szereted és hogyha mi véletlenül együtt élnénk, így néznének ki a hétvégéid” - tette hozzá Risztov, a stúdió pedig őrjöngött a nevetéstől. “Köszönöm” - ismételgette Bochkor, majd csattanósan replikázott. 

“Oh, csak tudnám egyszer viszonozni időben…”

S hogy mit gondolnak a szülinapos vendégei Lagzi Lajcsi börtönbüntetéséről, vagy Tóth Andi visszavonulásáról? Vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés