Hirdetés

"Rákos vagyok, nem elmebeteg!" - betegségéről vallott Reviczky Gábor

Nap Híre portré Nap Híre

A színművész éppen egy vadászaton volt, amikor érezte, valami baj van. Úgy gondolja, jobb lett volna, ha már korábban szólnak neki, hogy nem fest jól.

Korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, hogy a prosztatarák egy agresszív formája támadta meg Reviczky Gábor szervezetét. Bár a színészt megműtötték, áttétek alakultak ki nála. 

A 74 éves művész most a Nők Lapjában mesélt a betegségről, mint fogalmazott, jobb lett volna, ha valaki már előbb elmondta volna neki, hogy nem fest jól.

"Aki a képembe mondja, hogy hát, te Revi, bizony rosszul nézel ki. Hogy a lélek is hálni jár beléd. Olyan, akivel Őszintén meg tudtam volna beszélni a valós egészségi állapotomat, vagy az ebből adódó kilátásaimat! Tudod, milyen rossz folyton mellébeszélni, hazudozni? Rákos voltam, vagyok, nem elmebeteg" 

– mondta a lapnak.

Reviczky felidézte, éppen egy vadászaton volt, amikor rájött, valami nem stimmel nála. Ott váratlanul rosszul lett, majd a diagnózis során az is kiderült, hogy ez egyik daganat már tíz éve a testében lehet.

A kemoterápiáról korábban úgy nyilatkozott, hogy a körülményekhez képest jól viseli a mellékhatásokat, de azt már észrevette, hogy kopni kezdett az arcszőrzete. Most hozzátette: ez egy förtelmes dolog.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés