Hirdetés

Brutálisan lerészegedett a TV2 sztárja a Balaton Soundon: csúnyán megsérült, de nem emlékszik semmire

Nap Híre portré Nap Híre

A TV2 kőgazdag sztárja először el sem akart menni a fesztiválra, aztán valamiért mégis ott kötött ki, ám utólag már egész biztos, hogy megbánta, ugyanis komoly sérülést szerzett: megrepedt a térdcsontja.

A Kőgazdag fiatalok sztárja, PSG Ogli nagyon ellenezte a fesztivált, de mégis elment az egyik napra, és sikerült magát olyan csúnyán elintéznie, hogy semmire sem emlékszik. Pedig komolyan meg is sérült a Balaton Soundon.

„Egész héten azt beszéltem mindenkinek, hogy én nem fogok lemenni erre a rohadt sz*r fesztiválra, ehhez tudtam is magam tartani szombatig. Szombaton velem volt az egyik barátom, és úgy beb*sztunk nála, mint az atom: megittunk egy liter vodkát ketten a tűző napon, azzal kezdtük... Utána megindultunk a Soundra, bekerültünk egy szállásra, ott is megittunk szépen fél-fél litert fejenként, semmi gond. Lementünk a fesztiválra, ott megittunk vagy 40-50 shotot – nem tudom, hogy ezt hogy bírom amúgy –, utána úgy beb*sztam, hogy nem emlékszem szó szerint semmire...” – magyarázta a szürreális élményével kapcsolatban, amit a Blikk szúrt ki.

PSG Ogli másnap arra ébredt, hogy nem tud ráállni a lábára. „Szombaton volt a buli, szerdán tudtam erőt venni magamban annyira, hogy elmenjek egy MRI-vizsgálatra, ahol kiderült, hogy meg van repedve egy csont a térdemben. Nem tudom, mi a f*szt csináltam, segítsetek nekem, légy szíves, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam...” – fogalmazott rengeteg káromkodás kíséretében.

A Kőgazdag fiatal elképzelni sem tudja, hogy mit csinálhatott, és azt is megjegyezte, hogy nagyon ideges magára, ezért megfogadta, hogy egy ideig nem látják őt sem a bulikon, sem pedig a vodka közelében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés