Hirdetés

Rövid időn belül elszabadul az őrület a Balaton partján

Nap Híre portré Nap Híre

Idén július 3. és 6. között rendezik meg az elektronikus zenei fesztivált Zamárdiban.

Teljessé vált a Balaton Sound line upja - írja a VG. A lap kiemelte, hogy összesen csaknem 200 fellépővel állt össze a fesztivál programja, a szervezők pedig nagy nevekkel várják idén is a fesztiválozókat.

"Az idei Heineken Balaton Sound zenei felhozatalát igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűrítsük a fesztivál négy napjába. A Sound immár egy olyan, stílusokon átívelő partiünnep, ahol az elektronikus zene szerelmesei tetszés szerint válogathatnak a kínálatból, felfedezve új kedvenceket, zenei irányzatokat a fesztiválbeach minden pontján"

- közölte Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. Hozzátette, a Heineken nagyszínpad műsorideje bővül, ugyanis a második naptól már hajnal 3-ig tartanak itt a programok, vasárnap hajnalra átfordulva pedig egy hatalmas Endshow-val búcsúzik a helyszín a fesztiválozóktól a világhírű holland Q-Dance csapatának jóvoltából. 

A fesztiválon olyan világsztárok lépnek fel, mint Andrea Lane, Hugel, Meduza, Purple Disco Machine, Metha, majd Mau P, Vintage Culture, Paul Kalkbrenner, Xamina, Marshmello, Alison Wonderland, Borgore, Zomboy, Ben Nicky, Nervo, Will Sparks és Timmy Trumpet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés